گردهمایی پاییزۀ سازمان بینالمللی ایواما شینشین آیکیدو و مؤسسۀ فرهنگی ورزشی مدرسۀ آیکیدو در بخش آقایان که برای روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ از ساعت ۱۷:۰۰ الی ۲۲:۰۰ برنامهریزی گردیده بود با حضور استاد محمد عربسرخی، تنها نماینده و مرجع سازمان بینالمللی «ایواما شینشین آیکی شورِن کای» و بنیانگذار و رئیس «آیکیدوی سنتی ایواما» در ایران رأس ساعت مقرر آغاز گردید. گفتنی است، نیمساعت قبل از ورود استاد عربسرخی و شروع مراسم، هنرجویان ثبتنام نموده، در مکان برگزاری گردهمایی حضور پیدا کرده و به نظافت، آمادهسازی محل تمرین و گرمکردن خود پرداخته بودند.
بخش اول که به «بوکی وازا» (فنون سلاح) اختصاص داشت با اجرای مراسم ابتدایی توسط استاد محمد عربسرخی، بهصورت رسمی آغاز گردید. با توجه به اهمیت ضربات پایهای شمشیر، استاد عربسرخی ابتدای این بخش تمرینی را به مرور «ایچی نُو سوبوری» (برش اول) و «گیَکو ایچی نُو سوبوری» (گارد مخالف برش اول) اختصاص داد و پیرو آن به آموزش فن «یُوکُومن اوچی» (ضربه از کنار) بهصورت «آواسه» (هماهنگ) پرداخت و از هنرجویان خواست آن را به صورت انفرادی و با رعایت نکات ذکر شده اجرا کنند. وی این نکته را متذکر شد که شگرد «یُوکُومن اوچی» نهتنها یک فن دفاعی است، بلکه با برهمزدن استقرار و قرارگرفتن شمشیر در محور بدن حریف، جنبۀ حمله نیز پیدا میکند.
استاد عربسرخی در ادامه، به ذکر نکات فن «یُون نُو سوبوری» (برش چهارم) و «گُو نُو سوبوری» (حرکت پنجم) پرداخت. سپس شگرد «چُوکُو تسوکی» (ضربۀ مستقیم) از سردستۀ (جو نُو سوبوری) را مرور و بعد از پاسخ به سؤالات هنرجویان در شرف آزمون، بخش اول را خاتمه داد.
بخش دوم گردهمایی، پس از وقت استراحتی چند دقیقهای شروع گردید، این قسمت که به «تای جوتسو» (فنون دست خالی) اختصاص داشت، با مرور و تمرین شگرد پایهای «تای نُو هِنکای کیهُون» (تغییر وضعیت بدن بهصورت پایه) و «تای نُو هِنکای کی نُو ناگارِه» (تغییر وضعیت بدن همراه با پرتاب) آغاز شد. در ادامه استاد عربسرخی به آموزش چند فن «سوآری» (نشسته) پرداخت و از هنرجویان خواست آن را تمرین کنند. در انتها نیز پس از ذکر نکاتی از تأثیر انرژی «کی» (انرژی حیات) بر کیفیت شگرد و پاسخ به سؤالات هنرجویان امتحانی، این بخش را در ساعت ۲۰:۴۵ خاتمه و اعضا را برای گرفتن عکس دستهجمعی فراخواند.
ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۲:۰۰ طبق برنامهریزی اعلام شده به مراسم میهمانی و شام اختصاص یافته بود. در همان حین که هنرجویان مشغول آمادهسازی سفرۀ میهمانی بودند، استاد عربسرخی، یادآور شد که دلیل برگزاری مراسم میهمانی در ایواما آیکیدو، تنها صرف غذا و رفع گرسنگی نیست بلکه یادگرفتن آدابی است که در خوردن، آشامیدن، دورهمیها و شیوۀ میزبانی و میهمانی وجود دارد.
پس از جمعکردن وسایل میهمانی و مرتبکردن «دُوجو» (محل تمرین) این گردهمایی در ساعت ۲۲:۳۰ با کمی تأخیر پایان پذیرفت.