گردهمایی تابستانۀ سازمان بینالمللی ایواما شینشین آیکیدو و مؤسسۀ فرهنگی ورزشی مدرسۀ آیکیدو در بخش آقایان و بانوان بهطور مشترک که برای روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۷ از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۹:۳۰ برنامهریزی گردیده بود با حضور استاد محمد عربسرخی، تنها نماینده و مرجع سازمان بینالمللی «ایواما شینشین آیکی شورِن کای» و بنیانگذار و رئیس «آیکیدوی سنتی ایواما» در ایران در زیر برج پرچم پارک طالقانی برگزار گردید. چندی قبل از شروع مراسم، هنرجویان ثبتنام نموده، در مکان برگزاری گردهمایی حضور پیدا کرده و به نظافت، آمادهسازی محل تمرین و گرمکردن خود پرداخته بودند.
گفتنیاست استاد عربسرخی، مسؤولیت برگزاری این گردهمایی را جهت افزایش توان مدیریت و برنامهریزی، به استاد آرش بابایی، هنرجوی ارشد و مسؤول کمیتهٔ آموزش سپرد.
استاد بابایی، پس از برگزاری مراسم «کامیزا» (جایگاه مقدس)، با مرور فنون «ایچی نُو سوبوری» (حرکت اول شمشیر) و «گیَکو ایچی نُو سوبوری» (گارد مخالف حرکت اول شمشیر)، هنرجویان را به تکرار و تمرین فراخواند و پس از رفع اشکال و بررسی موشکافانهٔ فن «نی نُو سوبوری» (حرکت دوم شمشیر)، هنرجویان را به گروههای دونفره تقسیم و از ایشان خواست فن «ایچی نُو آواسه» (حرکت اول شمشیر با هماهنگی) را یکبهیک و با اجرای نکات گفتهشده تمرین کنند، سپس ادامهٔ این بخش را به آموزش «جو نُو سوبوری» (فنون چوب) اختصاص و پس از اجرای فنون «چُوکُو سوکی» (ضربهٔ مستقیم) و «کایشی سوکی» (برگرداندن و ضربهٔ مستقیم) و تمرین آن توسط هنرجویان، با بیان نکات موشکافانه و رفع اشکال ابهامات تکنیکی هنرجویان در شرف آزمون، این بخش را به پایان رساند.
بخش دوم گردهمایی که به «تای جُوتسو» (فنون دستخالی) اختصاص داشت، پس از چند دقیقه استراحت، توسط استاد بابایی و نظارت استاد محمد عربسرخی آغاز گردید.
با توجه به ابهامات هنرجویان در فن پایهای «شُومِن اوچی ایکیو اُمُتِه» (قفل اول در حالت حمله به جلو)، استاد بابایی، پس از اجرای این فن، هنرجویان را به تمرین و تکرار آن فراخواند. سپس با مرور تکنیک «شُومِن اوچی نیکیُو اُمُتِه» (قفل دوم در حالت حمله به جلو)، همزمان با تمرین هنرجویان، این فن را رفع اشکال کرد و در انتها به سؤالات هنرجویان در شرف آزمون پاسخ و این بخش را با انجام مراسم کامیزا به پایان رساند.
پس از گرفتن عکس دستهجمعی، اعضا به جمعآوری وسایل و سلاحها مشغول و جهت تسریع آمادهسازی مراسم میهمانی، به هریک از ایشان وظیفهای محول شد.
پس از آمادهسازی سفره و انجام تدارکات میهمانی، استاد عربسرخی با بیان نکتهای آموزشی بار دیگر این را متذکر شد که فلسفهٔ برگزاری مراسم میهمانی، تنها لذت بردن از صرف غذا نبوده و هر بخشی در ایواما آیکیدو، از جمله مراسم میهمانی، جنبه آموزشی دارد و بیان کرد که اعضا در این مراسمات، شیوه تعامل با یکدیگر، آداب میزبانی و پذیرایی رسمی و نکات مؤثر در بهبود کیفیت زندگی را میآمورند. وی پس از بجا آوردن آداب پیش از شروع غذا که منطبق با ارزشها و فرهنگ ملی و ژاپنی بود، از اعضا خواست با صرف شام، شیرینی، میوه و نوشیدنی از خود پذیرایی کنند.
پس از اتمام مراسم میهمانی، جمعآوری وسایل و نظافت محیط، اعضا بابت برگزاری این برنامهٔ آموزشی، از استاد عربسرخی تشکر کرده و این گردهمایی را به پایان رساندند.