گردهمایی بهارهٔ سازمان بینالمللی ایواما شینشین آیکیدو و مؤسسۀ فرهنگی ورزشی مدرسۀ آیکیدو در بخش آقایان که برای روز چهارشنبه مورخ ۳۱/۰۳/۱۴۰۲ برابر با ۲۶م رمضان المبارک از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۰:۳۰ برنامهریزی گردیده بود با حضور استاد محمد عربسرخی، تنها نماینده و مرجع سازمان بینالمللی «ایواما شینشین آیکی شورِن کای» و بنیانگذار و رئیس «آیکیدوی سنتی ایواما» در ایران رأس ساعت مقرر آغاز گردید. هنرجویانی که ثبت نام نموده بودند از نیم ساعت قبلتر، یعنی ساعت ۱۷ در محل آکادمی حضور پیدا کرده بودند که پس از تعویض لباس و آمادهسازی محل تمرین به نرمش و گرمکردن پرداختند.
گردهمایی به صورت رسمی در ساعت ۱۷:۳۰ با اجرای مراسم آغازین توسط استاد محمد عربسرخی آغاز گشت.
این گردهمایی از آن جهت بسیار پر اهمیت بود که استاد عربسرخی قبل از شروع تمرینات، در رابطه با برگزاری اولین سمینار بینالمللی تنها سبک سنتی آیکیدو، در ایران، با حضور کایچو «هیتوهیرا سایتو»، رییس سبک ایواما شینشین آیکیدو، و شیهان «آلساندرو تیتارلی»، دارندهٔ دان۸ آیکیدوی سنتی ایواما از کشور ایتالیا در تابستان سال آینده خبر داد. ایشان خاطر نشان کرد این اتفاق مهم برای اولین بار است در کشور ما صورت میپذیرد که شخص اول یک سازمان و سبک در رشتهٔ آیکیدو، یعنی رییس آن، در ایران حضور پیدا نموده و سمینار برگزار خواهد کرد، آن هم به همراه برجستهترین استاد ارشد این سبک در قارههای اروپا، آمریکا و آفریقا و شاید هم اساتید دیگر اساتید برجسته از کشورهای دیگر؛ وی همچنین بیان نمود که تاریخ دقیق این سمینار بینالمللی و سفر کایچو سایتو و شیهان تیتارلی مشخص شده و هماهنگیهای بیشتر در این زمینه را در سفرها، سمینارها و یا مکاتبات آتی با آندو انجام خواهد داد. استاد عربسرخی همچنین ذکر نمود که در مدت زمان برگزاری این سمینار، آزمونهای ردههای بینالمللی را نیز زیر نظر کایچو هیتوهیرا سایتو برگزار خواهیم کرد و هنرجویان متقاضی شرکت در آزمونهای ارتقای رده از هماکنون میبایست تمرینات خود را جهت شرکت در آن آزمونها تقویت کرده و جدیتر نمایند که شنیدن این خبر برای مربیان، هنرجویان و دیگر اعضا بسیار مسرتبخش و خوشحالکننده بود و باعث ایجاد انگیزهٔ مضاعف در آنها برای فراگیری تعلیم و تدریس استاد عربسرخی در گردهمایی و همچنین ادامهٔ فعالیتهای آتی گشت.
با شروع بخش اول تمرین که مربوط به فنون با سلاح میشد هنرجویان به تمرین ۷ برش اولیهٔ شمشیر زیر نظر استاد عربسرخی پرداختند. برشهای شمشیر در ۳ قسمت و توسط ۳ گروه از هنرجویانی که هر یک از آن گروهها فنون مربوط به خود را فراگرفته بودند اجرا و توسط استاد عربسرخی رفع اشکال شد. در ادامهٔ این بخش تمرینی، هنرجویان به مرور و رفع اشکال فنون پایهٔ چوب مشغول گشتند که این فنون نیز توسط استاد رفع اشکال و بازآموزی شد. این بخش در ساعت ۱۸:۴۵ به پایان رسید.
پس از استراحتی کوتاه بخش دوم تمرین که مربوط به فنون دست خالی (تای جوتسو) میشد در ساعت ۱۹ شروع گردید. این بخش با تمرین فرم پرتاب پیکانک، «مانجی نو کاتا» زیر نظر استاد عربسرخی به همراه توضیحات، رفع اشکال و آموزش این کاتا برای هنرجویانی که آن را فرا نگرفته بودند، شروع شد. پس از آن هنرجویان به تمرین فنون پایهای «تای نُو هِنکا» و «مُورُوتِه دُوری کُکیو ناگِه» پرداختند. در این بخش تکنیکهای نشسته مانند «شُومِن اوچی ایکیُو» آموزش داده و تمرین شد. در ادامه استاد از هنرجویان ردههای مشکی خواست تا هرکدام در مدت ۱ دقیقه «جیو واز» نمایش دهند که پس از آن نکات لازم به رعایت را به آنها گوشزد نمود. قبل از پایان این بخش نیز استاد عربسرخی به توضیح اصول تکنیکهای خلع سلاح پرداخت و تعدادی از این تکنیکها را نیز به نمایش گذاشت. پیش از اجرای مراسم پایانی به درخواست استاد محمد عربسرخی، سردار سرتیپ حسن عربسرخی فرمانده کل یگان امداد نیروی انتظامی تهران بزرگ که توسط مسؤول کل روابط عمومی بیمهٔ تأمین اجتماعی و چند تن دیگر همراهی میگشت و به عنوان مهمان در این مراسم حضور پیدا نموده بود برای هنرجویان صحبتهایی را داشت و گردهمایی با ذکر دعاهای وی و انجام مراسم پایانی در ساعت ۲۰:۴۰ به صورت رسمی خاتمه یافت.
پس از انجام نظافت که آخرین کار در روال برگزاری کلاسها و مراسمهاست، هنرجویان به همراه استاد عربسرخی و میهمانان ویژهٔ او در بخش پذیرایی و صرف افطار، شرکت کرده، سپس هنرجویانی که مایل به شرکت در برنامهٔ تفریحی استخر بودند به مجموعهٔ آبی هتل ورزش که از قبل برنامه ریزی و رزرو شده بود، رفتند.